Despre mine

La inceput totul a fost doar o joaca, pentru ca iubesc foarte mult copiii dar mai ales pentru ca fotografia este o pasiune veche pe care acum doresc s-o impartasesc si cu ceilalati. Poate si pentru ca bunele mele prietene cu bebelusi, carora le-am creat deja cate o poveste, m-au incurajat sa fac publica aceasta pasiune.

Aceasta pagina este insa si despre mamici. Pentru ca fara ele nu ar exista minunea. Dar mai ales pentru ca cele noua luni sunt cele mai frumoase din viata oricarei femei si de aceea merita si trebuie pastrate. Acele clipe in care miracolul unei noi vieti le face pe tinerele mamici sa transmita emotii si trairi speciale care pot fi imortalizate doar acum. Si deoarece cu aceste fotografii incepe cu adevarat povestea unei minuni, care isi va dori mai tarziu sa vada cum a inceput totul.

Dar mai ales aceasta poveste este despre bebelusi. Pentru ca starea magica de bebelus este atat de scurta si irepetabila. Fiecare parinte isi doreste ca si clipele petrecute cu minunea lor sa fie unice si de neuitat. Eu cred ca imaginile surprinse in prima luna din viata unui bebelus sunt cele mai frumoase si de neegalat, deoarece in aceasta perioada el are primul contact cu lumea iar pentru mine este o bucurie sa pot surprinde intr-o fotografie uimirea cu care el descopera tot ceea ce il inconjoara. Aceste imagini sunt unice pentru ca nu se pot realiza decat in primele zile de viata ale bebelusului.

COPIIII….pentru ca sunt minunati si pentru ca au o poveste. Fiecare isi spune povestea lui si nu vei obosi niciodata sa o privesti.Pentru ca sunt diferiti si pentru ca te uimesc in fiecare clipa….

… Clipa pe care eu o surpind prin obiectivul aparatului de fotografiat, creand acea poveste pe care vreau sa v-o daruiesc.

Sper ca v-am convins sa accepati sa incepem impreuna povestea pe care fiecare copil o merita. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ma contactati la urmatorul numar de telefon: 0721256875